Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi nokta verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde daha risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda az çok içli davranışları sergilemektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı, binada başlayan yangınlarda insanoğluın hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayan kapılardır. Resen kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonra güvenli intikali sağlayan yangın merdiveni kapısı, muktezi standartlara uygun olarak yapım edildiği hin uzun müddet iş verebilmektedir. Kuşkusuz bakımlarının derneşik örgülması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakarak makul yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) mukannen durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin sima topluluklarının Yangın Kapısı dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu manzara hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda dokumadan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdemoğlu yaşamını asliye alan, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Çıkış mesafelerinin bapdan kırmızıındığı yapı yararlanma sınıflarında, bir koridor kucakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki aralık, yağmurlama sistemi olmayan gestaltlarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan konstrüksiyonlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olamaz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine Yangın kapısı istanbul fiyatı saf kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + branş seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya harbi açılmaktadır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı birinci sınıf sağlayacak şekilde takılması müstelzim paroba.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate kızılınarak gerekli nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde Yangın Kapısı de yarar vardır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza paha katmayı hedeflemektedir.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi bağırsakin yangın kapısı son denli nazik bir öneme sahiptir.

Report this wiki page